Blog nieuws wielostditop

Hier worden de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes gevonden

Whatsapp perikelen

Gepubliceerd op 29 april 2017

Haast iedereen is er vast mee bekend met deze sociale communicatie chat app een dienst die whatsapp heet! Waar wereldwijd gebruik van gemaakt word daar waar gratis over en weer gepraat met geluid en tekst en foto's en zelfs live telefoongesprekken worden uitgewisseld en plaats vinden.

Whatsapp is een klein wereld wonder wat gemaakt is dat zou je albijna zeggen toch! Zijn er wat lichte irritaties bij mensen die van deze dienst gebruik maken ze worden ongewenst lastig gevallen door mensen die ze nou net even niet willen spreken ook het gebruik van bepaalde dingen spreekt niet geheel voor zich zelf.

Wij hebben er alvast twee op rij gezet waar direct naar toe geklikt kan worden
Ongewenste personen verwijderen : Iemand verwijderen of blokkeren whatsapp
Een sherm afbeelding maken : Printscreen screenshot whatsapp maken
Wij denken dat dit al een hoop irritatie kan verminderen bij de gebruikers van de App Whatsapp.

Navigeren op wielostditop.nl nog makkelijker

Gepubliceerd op 24 april 2017

Wij zijn afgelopen dagen keihard aan het werk gegaan om het navigeren voor onze bezoekers nog veel makkelijker te maken. Zo worden boven in de pagina van elk blad verwijzingen gevonden om naar de voor gelegen rubriek terug te springen en zie je precies in welke rubriek het betreffende gezochtte onderwerp geplaatst staat.

Leesbare sitemap voor bezoeker en direct klikbaar

Gepubliceerd op 18 april 2017

Wij hebben voor ons bezoek met ingang van 17 april 2017 een SiteMap geplaatst onder in de Homepage deze is leesbaar en je kunt op de links klikken die je ziet staan. Normaliter wordt een siteMap gebruikt door de zoekmachines ( google, bing etc..) om een inzicht te krijgen wat er op de website staat en als hij een update krijgt wat er verandert is. Waarom hebben wij dit gedaan wij zijn van mening dat er bezoekers zijn die ook gelijk een geheel overzicht van wielostditop.nl willen zien en daar zonder al te veel moeite een keuze kunnen maken uit een onderwerp door er gelijk heen te kunnen klikken.

Mobiel vriendelijker en uitbreidingen

Gepubliceerd op 17 april 2017

Het wielostditop team heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten om het surfen voor iedereen nog wat makkelijker te maken. Zo hebben wij de structuur van de rubrieken overzichten strakker gemaakt via de desktop en tab komen de onderwerpen gegroepeerd netjes naast elkaar te staan en via de mobiele telefoon komen de onderwerpen onder elkaar te staan wat het surfen over wielostditop.nl een stuk fijner, sneller en makkelijker maakt!

Wij zijn steeds meer aan het uitbreiden
Er komen meerdere onderwerpen bij wat het nog interessanter maakt voor bezoekers uit verschillende zoek groepen. Maar ook heeft er een flinke verbreding en uitbreiding plaatst gevonden bij onze Kleurplaten zeker de moeite waard om te bekijken hier vind je ook nieuwe feest gerichtte prenten Pasen - Sinterklaas - Kerst een must voor onze kleine bezoekertjes en uren kleur plezier.

Zelf parfum maken

Gepubliceerd op 4 juni 2016
parfum

Heb jij wel eens parfum zelf gemaakt het is niet echt moeilijk en super origineel want jij kunt jouw eigen geur en draai er aan geven.


Betekenins kleuren Nederlandse vlag

Gepubliceerd op 1 juni 2016
nederlandse vlag

Heb jij je zelfs nooit eens afgevraagd waar de kleuren rood wit blauw voor staan in de vlag van Nederland! In dit artikel lees je meer.
Hoe moet je aandelen kopen

Gepubliceerd op 1 juni 2016
aandelen kopen

Wij leggen jou uit hoe en waar je aandelen kunt kopen het is niet echt moeilijk maar houd met een aandeel altijd rekening dat je geld kunt verdienen maar ook geld kunt kwijtraken.
Bij oververhitting hond afkoelen

Gepubliceerd op 31 mei 2016
warmte hond water

Met de warme dagen opkomst hebben honden en andere dieren het erg zwaar een hond zweet niet als een mens over het hele lichaam. Lees in dit artikel wat je kunt doen tegen oververhitting en warmte vind de symptomen, gevaren en meer.


Samsung Galaxy S7 resetten

Gepubliceerd op 24 mei 2016
Reset Samsung S7

De samsung toestelen van de laatste tijd kun je niet meer resetten d.m.v. de batterij er uit te halen het model Galaxy 7 is het type wat zich niet zo makelijk laat resetten natuurlijk hebben wij hier een foefje op gevonden.

Gepubliceerd op 23 mei 2016

De CommentBox
Het Wielostditop Team laat de bezoeker Interactief in de meeste geplaatse artikels mee doen! Zo hebben we de zogenaamde commentbox geplaatst onder velen artikelen zodat, bezoekers kunnen reageren op het geplaatste artikel. Een mening, verbetering of een verwijzing kunnen plaatsen zo krijgen de artikelen nog meer inhoud en gestalte daarnaast is het nog leuk ook! Een voorbeeld van de Commentbox die onder de oplossingen staat die staat hier direct onder natuurlijk, kunt u hier ook uw goede tips voor ons in kwijt.

Reageer op dit artikel

Widget is loading comments...Gepubliceerd op 18 mei 2016

WieLostDitOp heeft een nieuw jasje aangedaan en is nu te zien op elk platform zowel binnen Nederland als daar buiten. De website voldoet nu aan alle eisen die van een website verwacht mogen worden! Wij hopen dat iedereen er heel veel plezier aan zal beleven. Heeft u zelf nog oplossingen stuur ze ons in zodat wij ze voor onze bezoekers kunnen publiceren en de website blijft groeien met de beste vraag plus antwoord bladen.

Gepubliceerd op 2 mei 2016

De website word op dit moment geheel vernieuwd de gebruikservaring van de bezoeker zal hierdoor positief visueel veranderen. Op alle platformen zal wielostditop.nl goed en duidelijk zichtbaar en leesbaar zijn, dit zal een geruime tijd in beslag gaan nemen om alles in 1 layout te krijgen. Vanaf eind maart zijn wij hier reeds mee begonnen er zal voorlopig nog wel verschil in vraag en antwoord bladen en andere documentatie optreden wij doen ons uiterste best om dit proces zo snel mogelijk te bespoedigen.

Chinese Loempia recept

Gepubliceerd op 17 februari 2016
chinese loempia

Heeft u ook trek in een lekkere grote loempia die smaakt zoals de chinees op de hoek hem alleen kan maken wij hebben het uitgezocht en dit heerlijke recept gevonden. Wij hopen dat deze loempia u heerlijk zal smaken!

Ouderwets karpervissen

Gepubliceerd op 4 februari 2016
hoe vingen ze vroeger karper

In dit artikel word terug gekeken hoe men vroeger karper aan de haak wist te slaan en dat het toch wel zeer zinvol kan zijn om weer de oude manier op te pakken om deze fel begeerde vis te vangen zonder het beroemde balletje de boilie! Maak gebruik van de manier hoe ze op karpers in het verleden vistten en ga door dit artikel te lezen weer meer vangen.

Orchidee verzorgen

Gepubliceerd op 1 februari 2016
orchidee verzorgen

Hoe houd u een orchidee bloeiend en word deze plant terugsnoeid lees alle tips over over de meest voorkomende plant de orchis in de wereld van verzorging tot mooi overhouden.

Rits kapot

Gepubliceerd op 24 januari 2016
kapotte rits maken

Misschien herkent u het wel u wilt een jas of broek aantrekken en wilt het kledingstuk dicht ritsen aan de onderkant gaat de jas of broek van de rits weer gewoon open. U kunt hier mee naar de kleermaker maar misschien kunt u dit probleempje ook wel zelf oplossen wij leggen het uit in dit artikel.

Samsung Galaxy S6 resetten

Gepubliceerd op 17 januari 2016
samsung galaxy s 6 vragen en tips

We leggen u in dit artikel uit en geven antwoord hoe het resetten van het telefoontoestel Samsung Galaxy S6 (Edge) in zijn werk gaat stap voor stap word u geleid in deze opgezette handleiding om zonder hulp het toestel te resetten.
Daarnaast hebben we ook een nieuw artikel geplaatst hoe dit toestel galaxy s6 naar fabrieksinstelling word terug gezet dit betekend zoals u hem aanschafte in de winkel wij denken zelf dat wij met deze twee artikelen heel veel mensen blij maken.

Teek verwijderen

Gepubliceerd op 16 januari 2016
teek vragen en tips

Heeft u zich altijd al afgevraagd of dieren net als mensen ook kunnen praten, wij gaan dit uitzoeken of dieren kunnen spreken en hoe zij dit precies doen.
Teken komen voor in de bossen maar niet alleen daar dit diertje houd zich voornamelijk schuil in eikenbomen en laat zich zonder moeite vallen als bloeddorstig object bij mensen en huisdieren als dit beestje zich vastzet moet hij zo snel mogelijk verwijdert worden.

Kunnen dieren praten

Gepubliceerd op 14 januari 2016
kunnen dieren praten vragen en tips

Heeft u zich altijd al afgevraagd of dieren net als mensen ook kunnen praten, wij gaan dit uitzoeken of dieren kunnen spreken en hoe zij dit precies doen.
Is de mens echt zo slim of communiseren dieren zeker wel met elkaar maar in een andere taal wilt u weten hoe dat nou zit lees dan snel het artikel over kunnen dieren praten.

Muggen tegen gaan

Gepubliceerd op 13 januari 2016
muggen wat doe je er tegen vragen en tips

Wilt u iets meer weten over muggen buiten dat ze zeer irritant kunnen zijn en ze je uit jouw nachtrust houden.
In dit artikel gaan wij op zoek naar een oplossing voor het bestrijden en tegen gaan van muggen maar, dat is natuurlijk niet alles we diepen o.a. ook uit wat nut is van dit stekende insect en of het ook nog een functie heeft in deze wereld.