vlekkengids

Vlekken met de letter L

Hier worden vlekken gevonden beginnend in de letter keuze L hieronder word de lijst neer gezet van de vlek op soort! Mocht u nog een goede tip hebben over schoonmaken van vlekken dan zien wij uw oplossing graag binnen komen.

Verwijder lelie, limonade, lijm, likeur, lippenstift vlekken

Lelie vlek
Met plakband kan het stuifmeel van de lelie voorzichtig opgedept worden tevens kan ook de stofzuiger met zijn kracht de plek schoon krijgen blijft de lelievlek zitten leg dan het kledingstuk in de velle zon.

Limonade Vlekken
Over het algemeen zijn gladde stukken in kleding makkelijk te verwijderen met een vochtige lap bij moeilijke gevallen gebruik dan pure alcohol hierna kun je de limonadevlek inwrijven met citroensap en daarna gewoon wassen

Lijm
Een lijmvlek word verwijdert met aceton betreft het synthetische stoffen dan kunnen de lijmresten met pure alcohol verwijdert worden.

Likeurvlek
Probeer eerst de vlek te verwijderen met warm water gaat dit niet behandel dan de plek met huishoudzeep door in te deppen in het laatste geval kan er worden gebruik gemaakt van pure alcohol.

Lippenstift Vlekken
Wrijf de lippenstift vlek in met wat glycerine en laat de plek in weken ook kun je de vlekken met verdunde amonia verwijderen

Heb jij nog een vlekkentip in deze letter keuze!

Widget is loading comments...