vlekkengids

Vlekken met de letter R

Hier worden vlekken gevonden beginnend in de letter keuze R hieronder word de lijst neer gezet van de vlek op soort! Mocht u nog een goede tip hebben over schoonmaken van vlekken dan zien wij uw oplossing graag binnen komen.

Verwijder roest, rode bietjes, rode wijn, roomijs, rouge vlekken

Roest Vlekken
Zet het strijkijzer op stomen wrijf de roestplek in met glycerine en houd de vlek in het stoom hierna het kledingstuk goed uitspoelen je kunt de hardnekkige vlekken een nacht weken in de zure melk en daarna gewoon in de wasmachine wassen

Rode Bietjes Vlekken

Spoel deze vlek eerst met koud water gevolgt door warm water oude plekken worden geweekt in de borax daarna gewoon wassen

Rode wijn vlek

Bij een verse rode wijn vlek gebruik dan witte wijn en dep deze op de plek anders kan de plek met zout bestrooid worden laat het goed intrekken en daarna uitspoelen.

Roomijs vlek

Vlekken van roomijs verwijderen laat deze plek eerst goed inweken in een sopje met biotex er in daarna kan het kledingstuk gewoon de wasmachine in.

Rougevlek

Probeer eerst de vlek van rouge uit te spoelen met een sopje van handwarm water wil dit niet lukken behandel dan de rougevlekken met pure alcohol of wasbenzine daarna gewoon wassen in de wasmachine.

Heb jij nog een vlekkentip in deze letter keuze!

Widget is loading comments...